Touch of Healing

Touch of Healing is een zachte en diep helende vorm van lichaamswerk.

Wanneer Touch of Healing

Touch of healing kan ingezet worden om de energie weer optimaal te laten stromen en je meer in contact te brengen met jezelf. Het kan los ingezet worden en tevens ook een waardevolle aanvulling zijn op de Holistic Health Coaching.

Alles is energie.

Ook in ons lichaam kennen we meerdere energiestromen.  Als de energie hierin niet meer op de oorspronkelijke manier kan stromen, kunnen er ophopingen of tekorten ontstaan, die kunnen resulteren in lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten (in sommige gevallen kan dit worden gediagnostiseerd als ziekte). Om deze zielsenergie weer optimaal te laten stromen, wordt tijdens de healing geholpen om weer meer in contact met jezelf te komen en te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Ook als er nog geen voelbare klachten aanwezig zijn kan de healing aanvullend zijn om de energie beter in balans te brengen.

Hoe ziet de sessie er uit?

Er wordt energetisch, samen met de cliënt gevoeld waar de blokkades zitten. Hiermee kan de plek van de blokkade worden bepaald. Deze plek(ken) hoeven fysiek niet altijd aangeraakt te worden. Hierbij ligt de cliënt gekleed op de behandeltafel. Vervolgens wordt het zelfgenezend vermogen van de cliënt aangesproken. Met andere woorden: de cliënt ‘heelt’ zelf! Ik biedt slechts inzicht in de energetische stromen, waardoor de cliënt de blokkades kan voelen en deze zelf kan transformeren. Het is een intuïtieve sessie die volledig afgestemd is in het moment waarbij er exact gebeurt wat er nodig is. In sommige gevallen kunnen er ook boodschappen en/of inzichten doorkomen die betrekking hebben op de situatie waarin de cliënt zicht bevindt. De effecten op het fysieke, emotionele en mentale vlak kunnen meteen of op langere termijn (mogelijk na meerdere sessies) waarneembaar zijn. Symptomen kunnen verminderen en mogelijk verdwijnen.


De healing kan zowel los als in combinatie met een Holistic Health Coach sessie ingezet worden en een sessie duurt gemiddeld tussen de 1 en 1,5 uur.

Touch of Healing kan ondersteunend zijn bij

  • vermoeidheid, stress en spanning
  • fysieke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, chronische vermoeidheid, e.d.
  • burn-out
  • wanneer je veel aan het denken bent en niet meer kunt voelen
  • verwerking van trauma’s
  • een rouwproces
  • balans herstellen in de energie

Op een intuïtieve manier wordt er afgestemd op het moment. Je wordt als het ware weer in contact gebracht met jouw originele energiestromen. Eventuele blokkades worden voelbaar en kunnen geheeld worden. Inzichten in je lichaam zullen je meer in balans brengen.

Back to top