Later als ik groter ben

Later als ik groter ben 553 837 Eric Pranger

Dit nummer hoorde ik gisteren op de radio en ik vroeg me af hoeveel volwassenen er nu eigenlijk het leven leiden waar ze als kind altijd van droomden. Klinkt toch fantastisch dat we in onze jonge jaren alles konden worden wat we maar wilden. De wereld lag voor ons open en we hadden de mooiste dromen. Ook ik had in mijn jeugd alle vrijheid, was buiten aan het spelen en de weide wereld aan het veroveren. Maisvelden doorkruisen, hutten bouwen, slootjes doorzoeken naar ‘wilde’ dieren en bramen plukken. Heerlijk. Tot ik enkele jaren geleden besefte dat ik mijn vrijheid kwijt was en in wat voor structuren ik vast zat. Toen wist ik dat ik mijn leven moest veranderen. Ik zag mezelf iedere dag weer dezelfde routines doorlopen, zonder er ook maar bij stil te staan of dit goed voelde, of ik hier wel gelukkig van werd, of dit wel bij mij paste. En hoe meer ik dit bij mezelf begon te zien, hoe meer ik bij mijn omgeving, zowel privรฉ als op het werk, ook deze vaste structuren kon voelen en waarnemen. Gewoon keer op keer hetzelfde filmpje afdraaien, alsof we een hamster in en rad zijn. Steeds hetzelfde rondje lopen tot we hiervan verlost worden als het pensioen in zicht is.Jezelf voorhouden dat het nou eenmaal nodig is om op deze manier geld te verdienen, dat je het niet slecht hebt en dat je niet zomaar kunt veranderen. We zijn opgevoed met concessies doen en compromissen sluiten omdat we de overtuiging hebben dat er geen andere weg mogelijk is. Dat we onze problemen niet onder ogen komen maar weg lachen of soms zelfs verdoven met drank, verdovende middelen en zo leven van weekend naar weekend zonder nog echt geluk te ervaren.Maar als je diep van binnen voelt of dit allemaal wel bij je past en of je hier echt gelukkig van wordt, wordt het toch wel spannend allemaal. Wat zijn de gevolgen als je andere keuzes gaat maken vanuit je gevoel? Hoe moet je dit aanpakken? Wat zal de omgeving hiervan vinden? Kun je de hypotheek wel betalen? Voor verandering is het belangrijk en noodzakelijk dat je onbewuste beperkende overtuigingen en angsten transformeert. En ik ben de laatste die zegt dat het makkelijk is, dat je met je vingers knipt en het verandert is, maar het begint bij de verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen en keer op keer bewuste keuzes te maken vanuit je gevoel. Voor iedereen die voelt dat het tijd is voor verandering, de knoop doorgehakt heeft en besloten heeft om nu echt stappen te zetten… Holistic Health Coaching geeft je inzicht in onbewuste patronen en zet diepgaande transformatie in gang.
https://www.youtube.com/watch?v=PxS4nxiiUmE

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

ยฉ 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top