Ik vroeg – Ik ontving

Ik vroeg – Ik ontving 843 807 Eric Pranger

Ik vroeg om kracht en ik ontving moeilijkheden om mij sterk te maken
Ik vroeg om wijsheid en ik ontving problemen om op te lossen
Ik vroeg om moed en ik ontving angst om te overwinnen
Ik vroeg om liefde en ik ontving mensen met moeilijkheden om te helpen
Ik vroeg om gunsten ik ontving kansenIk kreeg niets waar ik om vroeg
Ik ontving alles wat ik nodig had ♡
Tekst: pater Damiaan

Er was een periode in mijn leven waarin het licht uitging. Een moment waarop ik niet meer verder kon en niet meer verder wilde. En juist DIE periode heeft mij alles gegeven wat ik nodig had. Van wie ik dacht te zijn werd ik wie ik werkelijk ben. Los van alle overtuigingen, los van alle angsten, los van de ideeën en meningen wat anderen van mij vonden, los van programeringen. Maar ook of misschien vooral los van de gedachte dat iets of iemand buiten mijzelf dé oplossing had. Ik ontdekte dat alles wat we nodig hebben als mens in onszelf zit en altijd aanwezig is. Veiligheid , vertrouwen, geluk, gezondheid … alles is er al. We weten vaak alleen niet meer hoe we daar verbinding mee kunnen maken, in contact mee kunnen komen. En ook ik had destijds geen idee. Ik had de meest prachtige boeken gelezen over gezondheid, je mooiste leven leven, etc, maar hoe dan? Holistic Health Coaching deed destijds bij mij het licht aan, dat was voor mij het begin. In plaats van het begrijpen vanuit mijn hoofd kon ik het voelen, kwam ik thuis bij mezelf. En nu leven we in een bijzondere tijd. Bij iedereen wordt er op dit moment wel iets geraakt, triggert het iets vanbinnen, roept het andere emoties, gevoelens of angsten op. Een periode die intens maar ook vruchtbaar kan zijn als je er op die manier naar kan en durft te kijken.

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

© 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top