Financiële gezondheid

Financiële gezondheid 1080 810 Eric Pranger

Als we spreken over gezondheid dan denken we meestal eerst aan lichamelijke en psychische gezondheid.
Toch is onze financiële gezondheid ook enorm belangrijk.
Om goed te kunnen functioneren is het belangrijk dat we voorzien zijn in onze basis behoeftes zoals eten, drinken, onderdak en kleding.
Zodra we het gevoel krijgen dat we onszelf niet meer (genoeg) kunnen voorzien in deze behoefte geeft deze angst een enorme stress reactie. Ook kan het zijn dat er juist een weerstand is op mensen die veel geld verdienen, je juist moeite hebt met geld uitgeven uit angst voor tekort.
We treffen daarom met regelmaat mensen die om diverse redenen vastlopen op het gebied van financiën, inkomsten, werk. Geen inkomsten kunnen genereren, geld tekort staat los van louter toeval, het overkomt ons niet zomaar. Achter die stagnatie treffen we vaak een uniek en onbewust patroon van angsten en overtuigingen, meestal afkomstig uit het familiesysteem.
En iedere keer blijft het mooi om te zien hoe na een sessie ook het werk of de eigen praktijk weer stroomt, er meer financiën binnen komen of er eindelijk de stap gezet kan worden naar een andere baan of om voor jezelf te beginnen.

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

© 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top