Veel gestelde vragen

 • Coaching kan ingezet worden bij o.a. burn-out, (specifieke) angsten, alle (chronische) ziektes, relatieproblemen, overgewicht. maar ook als er nog geen klachten zijn is Holistic Health Coaching zeker geschikt om inzicht te krijgen in onbewust aanwezige programmeringen om nog meer te leven vanuit je eigen kracht.

 • In de veel gevallen is 1 sessie van 3 uur voldoende. Een enkele keer komt het voor dat een vervolg of aanvullende sessie nodig is.

 • Kinderen kunnen pas vanaf ongeveer 16 jaar gecoacht worden. Onze ervaring is wel dat (mocht je kind op een bepaalde manier vastlopen) het zinvol is om als ouder een sessie te ondergaan. De onbewust vastzittende patronen lopen vaak door de familielijn. Alles wat je voor jezelf oplost, los je tevens op voor je kind. Ouders die een sessie voor zichzelf gehad hebben zien naast de verandering bij zichzelf ook vaak direct positieve veranderingen bij de kinderen terug.

 • Ja, Holistic Health coaching is prima te combineren met andere behandelingen of therapieën.

  Een uitzondering geld wanneer er gebruik word gemaakt van hoge doseringen pijnmedicatie, hoge doseringen antidepressiva, drugs of overmatig alcohol gebruik. Mocht u medicatie gebruiken laat het even weten. Voor ons is het eenvoudig uit te testen of in dat geval coaching mogelijk is.

 • Holistic Health Coaching geeft op systematische wijze inzicht in de onderliggende (onbewuste) oorzaak van de klacht of het probleem. Daarna word uitgetest wat er nodig is om de oorzaak aan te pakken/te transformeren. We hebben hierbij de beschikking over zo’n 50 middelen en methodes. Een aantal daarvan zijn afkomstig uit bovengenoemde therapie vormen. Holistic Health Coaching beschikt over eigen unieke, diepgaande processen. Daarnaast word er ook gebruik gemaakt van andere bestaande vormen zoals o.a. EMDR. Verder heeft iedere Holistic Health Coach de ruimte eigen elementen/methodes toe te voegen.

  Ieder mens en iedere situatie is uniek daarom testen we tijdens de coaching  we uit wat er nodig is.

  Soms is er 1 middel/methode nodig om tot het doel of de oplossing te komen soms is het nodig dat er meerdere methodes ingezet worden.

Back to top