Wij delen graag wat onze klanten ervaren hebben

Lees eens of je er verbinding mee kan maken

Nog steeds ben ik dankbaar voor de sessies die je met mijn zoon hebt gehad, wat een doorbraken en wat een veranderingsproces is er in hem geactiveerd. Ja hij moest en moet het zelf doen, maar door jouw ondersteuning Sandra, jouw sessie, zijn er dingen gekeerd en omgepoold, zal ik maar zeggen. Zo trots op hem en voel me gezegend, dat ik met hem bij jou terecht ben gekomen. Wat ben je een mooi, liefdevol en enthousiast mens.

November 2017, ik zit op een donderdagnacht met mijn hoofd in mijn handen op de rand van het bed. De noodrem staat aangetrokken, helder denken is niet meer mogelijk en mij fysiek doet pijn in elke cel. Mijn zintuigen staan op non actief en ik voel alles en helemaal niks meer. Het is klaar. Na mijn ziekmelding op mijn werk en mijn aanmelding in de reguliere zorg heb ik eerst 2 maanden onder een dekentje op de bank gelegen. In slaap vallen op elke moment en weer overeind krabbelen als er actie werd gewenst. De spanningsmeter staat in het donkerrood en mijn lontje is eraf gebrand. Ik ga een afslag maken op mijn levenspad. De afgelegde leerweg was inspirerend en heeft me doen wankelen op mijn fundering maar het is genoeg. De gesprekken die volgden in de reguliere zorg waren mooi en zaten vol met waarheden en leermomenten. Maar de diagnoses die werden gesteld voelde niet als mezelf. De medicijnen die werden voorgesteld zullen echt wel een functie hebben maar niet aan mij besteed. Bedankt voor de moeite, de intentie en de manier waarop ik ontvangen ben, maar mijn weg naar mijn waarheid loopt nog even door.

De gesprekken in de complementaire zorg voelde als gelijkgestemdheid als een avontuur vol inspiratie en de avonden met mijn vrienden van “Soulbridge” smaakte naar meer. Van de week stond er weer een prachtige volzin op hun site en bij mij werd de juiste snaar weer eens geraakt. Er stond “We hoeven ons alleen maar te herinneren wie we werkelijk zijn”. Prachtig! Zo las ik ook de reactie onder een post van mijn nichtje, waardoor ik nu achter mijn toetsenbord gekropen ben. Er stond : “Je hoeft ook niet perse naar school te gaan om geslaagd te zijn”. En weer is het raak. Ik had altijd even tijd nodig om kwartjes te laten vallen of om een boodschap te vertalen van mijn hart naar mijn hoofd en andersom. Ik zie de wereld door de ogen van mijn archief dat steeds groter word en vol zit met verhalen. Ik heb in de sparring sessies en gesprekken met Sandra en Eric de eigenaren van Soulbridge de vraag gevonden die ik op dat moment nodig had. Namelijk “Wie ben ik”? Soulbridge, bedankt voor het zijn en bedankt voor de liefde waarmee ik word ontvangen als ik bij jullie aan de keukentafel zit. We zullen er nog vaker zitten en elke keer raak ik weer geïnspireerd.

Door een vriendin werd ik gewezen op jouw verhaal over Lyme omdat ik al jaren chronische klachten heb en mijn Lyme testen positief waren.
Regulier konden ze er niets aan doen. Heel eerlijk gezegd begreep ik niet echt wat coaching dan in hield, ik ben ook heel nuchter ingesteld, houd er helemaal niet van als het vaag of zweverig word. Ik heb lang getwijfeld of ik een afspraak zou maken. Pas toen we aan de slag gingen werd alles ineens duidelijk.
Ik geloofde eerst niet dat er iets in je onderbewustzijn kon zitten waardoor je ziek word. Totdat je mijn verhaal (wat niemand kan weten) uit mijn onderbewustzijn haalde. Alles klopte gewoon, een hele aparte ervaring.
Inmiddels heb ik veel minder pijn en veel meer energie. Het gaat stapsgewijs steeds beter met me. Ik ben zelfs ander werk gaan doen wat ik leuker vind maar voorheen fysiek niet mogelijk was. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van mijn herstel zal volgen.

Artsen konden niets voor me doen, zeiden dat de ruis in mijn oren chronisch was, ik geloofde het niet maar wat dan? En zo kwam ik bij jullie terecht, de coaching gaf zoveel inzicht in waarom mijn lichaam deze klachten gaf en door de healing sessie bij Eric voel ik mijn lichaam weer, alsof ik thuisgekomen ben, veel steviger op de grond sta. Het oorsuizen is al voor 70% verminderd. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest volgt.

Het vertrouwen in mezelf is weer terug, ik durf mijn gevoel weer volledig te volgen. Ik heb mijn baan opgezegd en ik ga (eindelijk) mijn eigen praktijk starten.

Na de sessie heb ik nog maar 1 keer hoofdpijn gehad. De clusterhoofdpijn is niet meer aanwezig geweest. Ik leef weer!

Er is de afgelopen twee weken erg veel gebeurd in positieve zin. Ik heb mijn zware pijnmedicatie af kunnen bouwen van 11 pillen per dag naar af en toe 1 paracetamol.

Super bijzondere coaching. Ik heb in mijn leven al veel ervaring opgedaan wat betreft reguliere coaching, alternatieve therapieën, behandelingen en energetisch werk. Daarnaast heb ik meerdere opleidingen, cursussen in deze richting gevolgd. Iedere keer gaf me dat een stukje meer inzicht.
Maar nu… Jij maakt voor mij met deze coaching het verhaal compleet. Wat voorheen steeds zichtbaar werd als een stukje van de puzzel laat jij me alle stukjes van de puzzel zien waardoor het grote geheel ineens zichtbaar word. Prachtig!

Tijdens de studiedag ben ik met mijn twee kinderen naar de Efteling geweest, wat een vrijheid dat ik weer zonder angst de snelweg op durf.

De onrust en onzekerheid waarmee ik iedere ochtend opstond zijn weg na de coaching.

Het allermooiste compliment na de coaching kreeg ik van mijn dochtertje van 3. Ze zei mam, jij bent echt verandert he. Ook zij voelde het positieve effect en mijn rust.

Ondanks dat ik al jaren werkzaam ben als coach en dacht dat ik al heel veel van mezelf wist, heb ik door de sessie inzicht in mijn onderbewustzijn gekregen en werd helder welke overtuigingen er nog verborgen zaten.

Deze methode laat je ervaren dat de antwoorden op je vragen al in jezelf liggen, alleen ben je je er vaak niet bewust van of is het niet helder wat je lichaam je wil vertellen. Niet alleen geeft de methode je inzicht, het geeft je ook concrete nieuwe vervolgstappen wat het praktisch toepasbaar maakt. De betrokken en professionele aanpak van Eric zijn hier erg ondersteunend in.

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

© 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top