Wij delen graag wat onze klanten ervaren hebben

Lees eens of je er verbinding mee kan maken

En als iemand kan helpen zijn jullie het! Door jullie hulp heb ik patronen kunnen doorbreken en mijn grootste angst kunnen zien. En van die grootste angst mijn werk kunnen maken. Toppers.

(Holistic Health Coaching en Touch of Healing)

Soulbridge werd mij aangeraden door een kennis die waanzinnige resultaten zag na een holistische sessie bij Sandra.
Zelf was ik al jarenlang aan het sukkelen en had ik vele therapieën en geneeswijzen geprobeerd, maar steeds bleef ik terugvallen in angsten en opvlammingen.
Van tevoren had ik bewust niet teveel gelezen over hoe een sessie precies verloopt en ik was dan ook verbaasd hoe prettig de sessie verliep.
Sandra is open en liefdevol en staat volledig tot je beschikking.
Middels het testen door middel van kinesiologie kwamen heel eenvoudig en snel allerlei patronen en overtuigingen naar voren – de antwoorden kwamen als vanzelf, geen ellenlange gesprekken, geen diep graven, alles verliep heel erg ontspannen en licht.
Na de sessie voelde ik me een totaal ander mens, alsof ik voor het eerst in mijn leven in mijn lichaam zat.
Het is nu ruim twee weken geleden dat ik mijn sessie had en de veranderingen die ik heb doorgemaakt zijn bijna te bizar voor woorden.
Mijn opvlamming en buikpijnen (bloed en slijm bij ontlasting, veel pijn linksonder in buik, soms wel 15 keer per dag naar de wc… Ik had deze klachten al zeker zeven jaar) zijn verdwenen, ik voel me sterk en heb een diep vertrouwen in mezelf en het leven.
De relaties met de mensen om mij heen zijn ten goede veranderd, mijn onrust heeft plaatsgemaakt voor diepe rust en een innerlijk weten dat ik volledig aan het genezen ben en alles aankan wat op mijn pad komt ♡

Het was een herkenning, wat een fijne methode en mooi en bijzonder dat uit zoveel lijsten en opties mijn blauwdruk naar boven kwam waarin ik mij herkende en tranen soms kwamen in de directe erkenning en herkenning. Mooi voelbaar en heel fijn hoe je dit ondersteunde en mij hierin begeleide. Hoe zichtbaar werd waardoor ik ziek werd en ziek bleef. Dank lieve Sandra voor jouw begeleiding, jouw bedding, openheid waar alles er kon en mocht zijn.

Ik heb jarenlang gekampt met een specifieke angst waarvoor ik vele dure sessies en trainingen gehad heb. Zo bizar en bijzonder maar na 1 holistic health coach sessie was deze angst volledig weg alsof deze nooit bestaan had.

Jarenlang stond ik iedere ochtend op met lage rugpijn klachten.

Na de trauma release en ademwerk sessie zijn deze klachten verdwenen. Ik ga dit zeker aanraden aan anderen. Heb al veel mensen enthousiast gemaakt voor deze sessie.

Lange tijd was ik zoekende naar middelen en methoden om dichter bij mezelf te komen.
Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken hoe krachtig ademwerk en trauma release is.
Deze sessie was voor mij zeker zo diep als een intensief weekend met plantmedicijnen.

Ik raad dit echt iedereen aan.

Sinds mijn holistic health coach sessie bij Eric sta ik meer in verbinding met mijn gevoel.

Dit zorgt ervoor dat ik me veel meer ontspannen voel, mezelf veel makkelijker uit kan spreken, mijn grenzen makkelijker aan kan geven en mijn leven veel moeitelozer geworden is.

Voor ik naar de holistische sessie kwam had ik 24/7 extreme darm klachten. Deze klachten had ik al jarenlang maar nu had ik ook een zeer pijnlijke plek links onderin mijn buik waar ik me best ongerust over maakte. Na de sessie met Sandra is mijn buik meteen gekalmeerd, ik volgde al jaren een heel streng dieet waarbij ik op den duur (want better safe than sorry) heel eenzijdig at, en ik merkte dat voedsel waar mijn lichaam voorheen moeite mee had (kip, courgette) weer kon eten zonder klachten – na de sessie waren de klachten verdwenen. Ik had voor de sessie mijn calprotectinewaarden laten bepalen bij de huisarts en deze uitslag was zorgelijk, 3800 en eigenlijk is alles boven de 50 al ‘fout’. Omdat ik pas een maand later in het ziekenhuis terecht kon en ik toevallig een aanbeveling voor Soulbridge had gekregen ben ik naar Sandra toe gegaan. Dit was een maand geleden. Vorige week is door het ziekenhuis mijn calprotectine wederom bepaald en deze is dus binnen 3 weken gezakt naar 293.

Ook had ik veel last van angstklachten, deels ook samenhangend met darmklachten, en ik heb me sinds de sessie niet meer angstig gevoeld. Ik heb veel meer zin om dingen te ondernemen en kan alles ook veel beter aan.

(Calprotectine is een ontstekingsremmend eiwit dat vrij komt wanneer bepaalde witte bloedcellen (neutrofiele granulocyten) sterven. Bij chronische darmontsteking ziekten (IBD), zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa, hopen zich grote hoeveelheden witte bloedcellen op in de darmwand. De gemeten hoeveelheid calprotectine in de ontlasting komt overeen met het aantal ontstekingscellen in het maag-darmkanaal en kan dus gebruikt worden als maat voor de ernst van de ontsteking)

Wat Soulbridge me heeft gebracht is bevrijding, bevrijding van alles wat er helemaal niet toe doet. Verlost van alle ruis.

Het is niet duidelijk te bevatten maar je gaat echt een stuk lichter door het leven. Alles wat er helemaal niet toe doet komt los van jezelf.

De focus gaat veel dieper en alles wat voorheen tot last was valt als het ware van je af. Het is ook onbegrijpelijk hoeveel we doen omdat andere dat van ons verwachten maar wat wil jezelf?

Waarom luisteren we niet eerst naar onszelf. Ik was een ster in alles voor andere doen voorbij te gaan aan mijn eigen wensen en behoeften en nu staat mijn behoefte voorop. Nog wil ik het voor andere goed doen. Dat is ook een stuk persoonlijkheid. Maar de keuze is er nu. Voorheen was het een gewoonte. Het is heerlijk om gelijkgestemden hierin te treffen. Wat een verademing dat die er ook zijn. Bedankt Soulbridge!

Sinds de trauma release en ademwerksessie slaap ik zoveel beter. Ik heb mijn nachtrust weer terug.

Voel me zoveel meer ontspannen, energiek en lekkerder in mijn vel zitten.

Dank jullie wel!

Nog steeds ben ik dankbaar voor de sessies die je met mijn zoon hebt gehad, wat een doorbraken en wat een veranderingsproces is er in hem geactiveerd. Ja hij moest en moet het zelf doen, maar door jouw ondersteuning Sandra, jouw sessie, zijn er dingen gekeerd en omgepoold, zal ik maar zeggen. Zo trots op hem en voel me gezegend, dat ik met hem bij jou terecht ben gekomen. Wat ben je een mooi, liefdevol en enthousiast mens.

November 2017, ik zit op een donderdagnacht met mijn hoofd in mijn handen op de rand van het bed. De noodrem staat aangetrokken, helder denken is niet meer mogelijk en mij fysiek doet pijn in elke cel. Mijn zintuigen staan op non actief en ik voel alles en helemaal niks meer. Het is klaar. Na mijn ziekmelding op mijn werk en mijn aanmelding in de reguliere zorg heb ik eerst 2 maanden onder een dekentje op de bank gelegen. In slaap vallen op elke moment en weer overeind krabbelen als er actie werd gewenst. De spanningsmeter staat in het donkerrood en mijn lontje is eraf gebrand. Ik ga een afslag maken op mijn levenspad. De afgelegde leerweg was inspirerend en heeft me doen wankelen op mijn fundering maar het is genoeg. De gesprekken die volgden in de reguliere zorg waren mooi en zaten vol met waarheden en leermomenten. Maar de diagnoses die werden gesteld voelde niet als mezelf. De medicijnen die werden voorgesteld zullen echt wel een functie hebben maar niet aan mij besteed. Bedankt voor de moeite, de intentie en de manier waarop ik ontvangen ben, maar mijn weg naar mijn waarheid loopt nog even door.

De gesprekken in de complementaire zorg voelde als gelijkgestemdheid als een avontuur vol inspiratie en de avonden met mijn vrienden van “Soulbridge” smaakte naar meer. Van de week stond er weer een prachtige volzin op hun site en bij mij werd de juiste snaar weer eens geraakt. Er stond “We hoeven ons alleen maar te herinneren wie we werkelijk zijn”. Prachtig! Zo las ik ook de reactie onder een post van mijn nichtje, waardoor ik nu achter mijn toetsenbord gekropen ben. Er stond : “Je hoeft ook niet perse naar school te gaan om geslaagd te zijn”. En weer is het raak. Ik had altijd even tijd nodig om kwartjes te laten vallen of om een boodschap te vertalen van mijn hart naar mijn hoofd en andersom. Ik zie de wereld door de ogen van mijn archief dat steeds groter word en vol zit met verhalen. Ik heb in de sparring sessies en gesprekken met Sandra en Eric de eigenaren van Soulbridge de vraag gevonden die ik op dat moment nodig had. Namelijk “Wie ben ik”? Soulbridge, bedankt voor het zijn en bedankt voor de liefde waarmee ik word ontvangen als ik bij jullie aan de keukentafel zit. We zullen er nog vaker zitten en elke keer raak ik weer geïnspireerd.

Door een vriendin werd ik gewezen op jouw verhaal over Lyme omdat ik al jaren chronische klachten heb en mijn Lyme testen positief waren.
Regulier konden ze er niets aan doen. Heel eerlijk gezegd begreep ik niet echt wat coaching dan in hield, ik ben ook heel nuchter ingesteld, houd er helemaal niet van als het vaag of zweverig word. Ik heb lang getwijfeld of ik een afspraak zou maken. Pas toen we aan de slag gingen werd alles ineens duidelijk.
Ik geloofde eerst niet dat er iets in je onderbewustzijn kon zitten waardoor je ziek word. Totdat je mijn verhaal (wat niemand kan weten) uit mijn onderbewustzijn haalde. Alles klopte gewoon, een hele aparte ervaring.
Inmiddels heb ik veel minder pijn en veel meer energie. Het gaat stapsgewijs steeds beter met me. Ik ben zelfs ander werk gaan doen wat ik leuker vind maar voorheen fysiek niet mogelijk was. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van mijn herstel zal volgen.

Artsen konden niets voor me doen, zeiden dat de ruis in mijn oren chronisch was, ik geloofde het niet maar wat dan? En zo kwam ik bij jullie terecht, de coaching gaf zoveel inzicht in waarom mijn lichaam deze klachten gaf en door de healing sessie bij Eric voel ik mijn lichaam weer, alsof ik thuisgekomen ben, veel steviger op de grond sta. Het oorsuizen is al voor 70% verminderd. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest volgt.

Het vertrouwen in mezelf is weer terug, ik durf mijn gevoel weer volledig te volgen. Ik heb mijn baan opgezegd en ik ga (eindelijk) mijn eigen praktijk starten.

Na de sessie heb ik nog maar 1 keer hoofdpijn gehad. De clusterhoofdpijn is niet meer aanwezig geweest. Ik leef weer!

Er is de afgelopen twee weken erg veel gebeurd in positieve zin. Ik heb mijn zware pijnmedicatie af kunnen bouwen van 11 pillen per dag naar af en toe 1 paracetamol.

Super bijzondere coaching. Ik heb in mijn leven al veel ervaring opgedaan wat betreft reguliere coaching, alternatieve therapieën, behandelingen en energetisch werk. Daarnaast heb ik meerdere opleidingen, cursussen in deze richting gevolgd. Iedere keer gaf me dat een stukje meer inzicht.
Maar nu… Jij maakt voor mij met deze coaching het verhaal compleet. Wat voorheen steeds zichtbaar werd als een stukje van de puzzel laat jij me alle stukjes van de puzzel zien waardoor het grote geheel ineens zichtbaar word. Prachtig!

Tijdens de studiedag ben ik met mijn twee kinderen naar de Efteling geweest, wat een vrijheid dat ik weer zonder angst de snelweg op durf.

De onrust en onzekerheid waarmee ik iedere ochtend opstond zijn weg na de coaching.

  • 1
  • 2

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

© 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top