Eric Pranger

Het leven is zo kort, je kunt er maar beter het mooiste leven van maken.

Ik ben Eric, geboren in 1969 en getrouwd met mijn lieve vrouw Sandra en vader van 2 kinderen, Teun en Juul. Sinds 1995 werk ik bij ASML in een dynamische high-tech omgeving. Vanuit mijn opleidingen en later tijdens mijn werk op verschillende afdelingen, ben ik altijd bezig geweest in een gestructureerde omgeving waar alles is gebaseerd op feiten, cijfers en wetenschappelijk aantoonbaar bewijs. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat er naast deze gestructureerde wereld meer was, maar ik heb er lange tijd niet de vinger op kunnen leggen wat dit precies was.

In 2013 kwam hier verandering in door de ziekte van Sandra. Deze heftige periode heeft bij mij mijn ogen geopend. Ook in de gezondheidszorg draait namelijk veel om aantoonbaar bewijs en gaat het vaak om de behandeling van de klachten zonder naar de diepere, achterliggende oorzaken te zoeken. Tijdens de Holistic Health Coach sessie van Sandra zag ik het bewijs dat het ook anders kan. Er kwam een complete blauwdruk van oorzaken en overtuigingen uit. Deze weg voelde zo goed!

Ik was erg onder de indruk van het hele proces en nu wist ik ook waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Waar ik mijn hele leven in de illusie heb gezeten dat alles wetenschappelijk aantoonbaar moest zijn, werd nu helder dat alle antwoorden in jezelf zitten. Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen dat het nu eenmaal de maatschappij is. We moeten zoveel mogelijk studeren voor die goede baan, dat hoge salaris, maar zijn we ons eigenlijk wel bewust van onze eigen diepe wensen en verlangens? Ik had altijd geleerd vanuit kaders te denken en te handelen. Ik dacht dat dit juist was, dat dat leven was, maar nu besefte ik dat zolang je je hart niet volgt, dat het overleven is.

Zelf heb ik door de coaching de verbinding met mijn hart weer gevonden. Ik laat me niet meer leiden door overtuigingen, angst en tekort en kan ik volledig op mezelf vertrouwen.
Ik focus me nu volledig om het maximale uit mijn leven halen als partner, vader, zelfstandige ondernemer, vriend en coach.
Vanuit deze ervaringen is het nu mijn missie mensen te verbinden met hun authenticiteit en interne kracht.


You are not a manager of circumstances, you’re the architect of your life’s experience.

~ Tony Robbins ~

Back to top