De weg naar Touch of Healing

De weg naar Touch of Healing 861 640 Eric Pranger

Wanneer mij als klein kind gevraagd werd wat ik later wilde doen dan zei ik steevast: “Ik wil iets met mijn handen gaan doen”. Toen ik op de basisschool het advies kreeg om naar het gymnasium te gaan wilde ik dat persé niet. Ik bleef trouw aan “het iets met mijn handen doen” en zo werd het de LTS. Ik volgde mijn gevoel iets met mijn handen te doen maar dat gevoel werd snel alweer beïnvloed omdat mij geadviseerd werd elektrotechniek te kiezen. Want, dan was je verzekerd van een baan. Iets waar mensen veel waarde aan hechten in die tijd. Doordat de school resultaten goed waren werd er niet eens nagedacht en leek een vervolg naar de MTS en daarna de HTS volledig logisch. Maar is datgene wat we als volledig logisch ervaren wel écht wat we diep vanbinnen wensten en waar we als kind van droomden?Heel even heb ik nog de keuze overwogen om fysiotherapie te gaan studeren omdat er iets in mij was wat bleef borrelen. Alleen kon ik er destijds nog niet de vinger opleggen wat dat exact was en gaf er verder geen gehoor aan. En zo belandde ik in de high-tech business. Toch gingen soms mijn handen jeuken zodra ik de timmerman aan het werk zag tijdens één van onze vele verbouwingen. Gaaf als er zoveel creativiteit uit je handen komt en er iets moois gecreëerd word. En toen werd Sandra ernstig ziek. Een periode dat we opzoek gingen naar genezing, naar heling ik breedste zin van het woord. We volgenden opleidingen, trainingen en workshops. Maar belangrijker dan dat, ik kwam in die periode dichter bij mezelf. Dichter bij wie ik werkelijk was. En zo ontdekte ik op een dag dat mijn handen gingen stromen, ik met energie kon werken. Iets waar ik als kind al van gedroomd had maar destijds me geen voorstelling van kon maken. Alles kwam ineens samen. Dit was iets wat zich door de tijd steeds krachtiger ontwikkelde. Op de plekken waar Sandra de hevigste pijn had kon ik eenvoudig blokkades in haar energie velden waarnemen. Trauma’s en verwondingen uit vorig/ parallel levens werden zichtbaar en konden met behulp energie weggenomen/ getransformeerd worden. Naarmate mijn gevoeligheid toenam werd het makkelijker te communiceren met de ongeziene wereld en met overledenen die regelmatig een belangrijk onderdeel waren van een behandel sessie. En zo kwam ik meer en meer bij mijn authentieke zelf. We hoeven helemaal niet te weten wat we later willen worden… We hoeven ons alleen maar te herinneren wie we werkelijk zijn. Alles is energie. Onze energie is de basis van balans in lichaam en geest. Zodra iets in de energie geblokkeerd is, er nog een trauma aanwezig is kun je emotionele maar ook fysieke klachten ervaren die continu aanwezig zijn of met momenten de kop opsteken. Het opheffen van blokkades in de energiestromen kan de lichamelijke klachten oplossen of af doen nemen, de connectie met je intuitie herstellen of versterken. Tijdens de sessie kan ik de blokkades voelen en zien en door deze samen te herstellen kom je weer (meer) in contact met jezelf. Soms ontstaat er ook contact met de ongeziene wereld of met overledenen, soms komen er boodschappen door. Bijzondere ervaringen, dankbaar dit te mogen doen.

Telefonisch contact

Eric Pranger 06-11647509

Sandra Pranger 06-31662770

Onze praktijk

Schepenenstraat 38

5502EJ Veldhoven

Social media

© 2019 Soulbridge . All Rights Reserved.
Corporate en web design with love by Design Bear

Back to top